“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

4 Φεβρουαρίου 2011

Οι "αλα καρτ" ευαίσθητοι....."σύντροφοι"

Την άμεση έναρξη της ομαλής μεταβίβασης της εξουσίας σε μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής στην Αίγυπτο, ζητούν οι ηγέτες των 27 κρατών-μελών της ΕΕ, σε ανακοίνωσή τους μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Η ΕΕ καταδίκασε τα επεισόδια βίας στην Αίγυπτο, την ώρα που πολλοί την κατηγορούν δικαιολογημένα ότι επέδειξε αναβλητικότητα και διστακτικότητα.Οι Ευρωπαίοι ηγέτες κάλεσαν τις Αρχές της Αιγύπτου να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες του αιγυπτιακού λαού «με μεταρρυθμίσεις και όχι με καταπίεση», λέγοντας ότι η μετάβαση εξουσίας σε μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.
H Σοσιαλιστική Διεθνής άραγε στους πόσους νεκρούς απέβάλε απο τους κόλπους της τον "σύντροφο" Χόσνι Μουμπάρακ?Γιατί αντέδρασε με τη γνωστή ευαισθησία της όπως πιστοποιήθηκε στην Τυνησία  με τον έτερο "σύντροφο" Μπεν Αλί ? Πρόεδρε τι λες? Ο Δρούτσας, ο Δόλλης και τα άλλα ,"αλά καρτ ευαίσθητα" παιδιά τι λένε και που κρύβονται?

Δεν υπάρχουν σχόλια: