“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

16 Οκτωβρίου 2011

Ο κύβος ερρίφθη

Ο κύβος ερρίφθη στις αμερικανικού τύπου προκριματικές εκλογές και ο μετριοπαθής Φρανσουά Ολάντ είναι το πρόσωπο των Γάλλων Σοσιαλιστών που θα διεκδικήσει την προεδρία στις κάλπες του 2012. Τα προγνωστικά επιβεβαιώνονται και οι κάλπες δίνουν στον Ολάντ το «ξίφος» για να μονομαχήσει με τον Νικολά Σαρκοζί.

Ποσοστό 56,5% για τον Ολάντ έναντι 43,5% για την Ομπρί -που αναγνώρισε την ήττα της- με καταμετρημένο άνω του 50% των ψήφων στην ανοιχτή προκριματική αναμέτρηση της Κυριακής.

Όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν σε αυτή τη φάση στον Φρανσουά Ολάντ τη νίκη απέναντι στον Νικολά Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231133479

Δεν υπάρχουν σχόλια: