“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

16 Δεκεμβρίου 2009

Τα θέλγητρα της Εξουσίας.

Φτάνουμε-εκτός-απροόπτου στο τελευταίο επεισόδιο του "σήριαλ Καπελέρης" καί ανάληψη της Ειδικής Γραμματείας της Υπηρεσίας ειδικών ελέγχων. Αφου καί μετά από δύο μήνες επώαση,οι φωστήρες του Μαξίμου κατέληξαν στον κ.Καπελέρη,αντελήφθησαν ότι έχει ασυμβίβαστο τον απέσυραν.Ο κ.Καπελέρης επειδή διακατέχεται από έντονα συναισθήματα κοινωνικής καί δημόσιας προσφοράς προτίμησε την θέση του Ειδκού Γραμματέα από την θέση του Δημοσίου υπαλλήλου.Είδες η εξουσία?

5 σχόλια:

Κοραλία είπε...

Οι πληροφορίες μου, απο το αρμόδιο υπ., λένε ότι υπάρχει ασυμβίβαστο και δεν μπορεί να επανέλθει στη θέση του. Του υποσχέθηκαν ότι θα ψηφισθεί διάταξη με αναδρομική ισχύ. Οι δεξιοί του χώρου "εκβιάζουν΄", ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα καταγγείλουν το ΠΑΣΟΚ.
Τώρα, αν τον έπεισαν ότι το μέλλον του είναι εξασφαλισμένο δεν ξέρω.
Παρακαλέστε τους πιο αργά τα επεισόδια του έργου, διότι κινδυνεύει η παραγωγικότητα της χώρας.

kalamas είπε...

Αγαπητή Κοραλία επίτρεψέ μου μια ερώτηση διευκρινιστικού χαρακτήρα πάνω σ'αυτό που λες:
-τον έπεισαν πως το μέλλον του είναι εξασφαλισμένο? η θΑ είναι εξασφαλισμένο?
και βέβαια είτε με θΑ είτε χωρίς θΑ από ποιόν και πως?

kourasibas είπε...

Ρε τους ...ΓΑΠιτες κάνετε; το μέλλον του θα το εξασφαλίσει απο τη θέση του!! Ξέρει αυτός τι κάνει.Εχει προπονηθεί δεόντως.

Κοραλία είπε...

Το θα είναι πάντα μεγάλο στην αρχή μετά αν μικρύνει που να ξέρω. Ο άνθρωπος περιφερόταν στη δουλειά του με άγχος για το μέλλον του, αυτό ξέρω.

μικρή άρκτος είπε...

Κρίμα δεν θα δούμε big brother