“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Δεκεμβρίου 2009

Πάτρα-Φούρας=?

Η κατάσταση στην οικονομία κρίσιμη, το κυβερνητικό καράβι δείχνει να πορεύεται χωρίς πυξίδα, και το κόμμα "Ξυνίζεται". ΄Ισως κάποιοι ξεχνούν πως σε 10 μήνες έχουμε και Δημοτικές εκλογές. Στην Ν.Δ. ήδη αναπτύσεται κάποια κινητικότητα ιδιαίτερα για τους μεγάλους Δήμους. Στήν Πάτρα φαίνεται πως η Ν.Δ. θα στηρίξει,χωρίς χρίσμα,τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου τον Κώστα Αντζουλάτο, τον οποίο στηρίζει και ένα ισχυρό κομμάτι του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κίτρου. Αντζουλάτος και Κίτρου είναι συνιδιοκτήτες Ιδιωτικού Διαγνωστικού Κέντρου. Με δεδομένο πως η νύν δημοτική αρχή δεν έχει να παρουσιάσει σπουδαίο έργο, τα πράγματα για τον κ.Φούρα είναι μάλλον δύσκολα.

5 σχόλια:

ΣΑΜ είπε...

Γιά την Πάτρα το Παπανδρεϊκό λόμπυ ετοιμάζει γυναικεία πρόταση.Ο Φούρας θα κληθεί να μην θέσει υποψηφιότητα καί θα τον μαλακώσουν με την ανάληψη της προεδρίας της οργανωτικής επιτροπής των Μεσογειακών αγώνων.

Ανώνυμος είπε...

μη ξεχνάμε και την ομάδα Δημαρά που παραμένει συμπαγής.Ο Δημαράς,στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είχε πάρει 20%.Η ομάδα του βέβαια, η οποία πέτυχε να μη διεμβολισθεί απο τον Φούρα, σήμερα διερευνά και άλλα σενάρια για επικεφαλής.Συζητούν και την περίπτωση της πρώην ευρωβουλευτού Μένυς Μαλιώρη

o patrinos είπε...

δεν βλέπω φούρα για επικεφαλής των Μεσογειακών 2013, γιατί με την διοργάνωση"Παγκόσμιο πρωταθλημα στίβου" το 1997 στην Αθήνα όταν ηταν Υφυπουργός Αθλητισμού είχαν διατυπωθεί ερωτηματικά σχετικά με την πληρότητα του ελέγχου εκ μέρους του Υπουργείου στην οικονομική διαχείρηση της διοργάνωσης. Ο οικονομικός απολογισμός χρειάστηκε να κλείσει με νόμο και διακοματικά( Βουλγαράκης κ.λ.π.) και όταν αργότερα ο Δραγασάκης έφερε το θέμα στη βουλή ,η απάντηση που πήρε απο το υπουργείο αθλητισμού ήταν πως οι φάκελοι της διοργάνωσης με τα στοιχεία χάθηκαν κατά την μετακόμιση του Υπουργείου απο την Πανεπιστημίου στην Κηφισίας.Αραγε ο ΓΑΠ της μηδενικής ανοχής μάλλον αποκλείει τέτοιες επιλογές.

citizen είπε...

Στον Φούρα έχει γίνει πάντως η πρώτη κρούση από τον Συναδινό.Ο Φούρας δεν απαντάει καί περιμένει να δει που γύρει η ζυγαριά.

Ανώνυμος είπε...

αυτη η φάρα του πασοκ μας εχει ξαναφαει στο παρελθον. τιμημενη οικογενεια κιτρου!