“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Δεκεμβρίου 2009

Κινέζικη βοήθεια.

Μήπως αληθεύουν οι φήμες που εδώ καί ημέρες κυκλοφορούν στους οικονομικούς κύκλους,ότι ο Πρόεδρος του Πασοκ καί Πρωθυπουργός κ.Παπανδρέου,βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την κυβέρνηση της Κίνας γιά την αγορά ελληνικών ομολόγων αξίας 25 δις ευρώ?http://images.tanea.gr/AssetService//Image.ashx?t=2&pg=293116&

3 σχόλια:

kourasibas είπε...

Τοτε στο λιμάνι του Πειραιά, οχι μόνο να μη περιμένουμε να γίνει επαναδιαπραγμάτευση για τη μιά προβλήτα αλλά προβλέπω να τους δώσουμε ολόκληρο το λιμάνι. Πού΄σαι Μίχα με τους επαναστάτες σου ενάντια σ΄ αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία.

citizen είπε...

Θα θεωρήσω επιτυχία την αγορά ελληνικών ομολόγων από τους Κινέζους.Χώρια που πιστεύω ότι την ιστορία στο λιμάνι πρέπει να την κλείσουμε γρήγορα.

July είπε...

οι κινέζοι δεν το κάνουν απο φιλευσπλαχνία. Αυτοί περισσότερο απο κάθε άλλον θέλουν να μην πληγεί το ευρώ και να παραμένει υπερτιμημένο έναντι του νομισματός τους του γουαν, προκειμένου να προωθούνται τα προϊόντα τους.Επομένως αν γίνει, θα είναι μια κίνηση στήριξης του ευρώ. Μη ξεχνάμε όμως το παιχνίδι που έκαναν πριν μερικά χρόνια με το δολάριο. το στήριξαν κάποια στιγμή ακριβώς για τον ίδιο λόγο και όταν αυτοί έκριναν τίναξαν την αμερικάνικη πάγκα στον αέρα.