“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Δεκεμβρίου 2009

….νέοι Κουτούπηδες ή κάτι άλλο ;

Πριν ένα μήνα το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης διόρισε http://taxalia.blogspot.com/2009/11/blog-post_1884.html τους κ.κ. Λαδόπουλο Σάββα, Καμάκα Κων/νο, Κουτράκη Χρήστο, Τσολάκη Απόστολο, Αλγιανόκογλου Θωμά, Ζακαλκά Δημήτριο, Σουάνη Εμμανουήλ, Αρχοντόπουλο Γεώργιος, Βασιλειάδη Δημήτριο Διοίκηση στην ΕΥΑΘ ΑΕ, που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: http://www.eyath.gr/1profil4.htmστο Δημήτριος Ζακαλκάς Πρόεδρος, εκτελεστικό μέλοςΔρ Νομικής - Δικηγόρος Χρήστος Κουτράκης Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος Χημικός. Η συγκεκριμένη διοίκηση στην ΕΥΑΘ, περιελάμβανε μερικούς παλιούς συνδικαλιστές του κόμματος που είχε ιδρύσει ο κ.Γεράσιμος Αρσένης (ΕΣΚ), έναν δικηγόρο του περιβάλλοντος του κ.Καστανίδη και κ.Γερανίδη (Δ.Ζακαλκάς) που ορίστηκε πρόεδρος, και έναν χημικό (Χ.Κουτράκης) με σπουδές στη Ρουμανία, που ήταν στο γραφείο του πρώην βουλευτή Χάρη Τσιόκα τα τελευταία 5 χρόνια, σαν επιστημονικός συνεργάτης. Και "ώ του θαύματος" με την μη εκλογή του κ.Χάρη Τσιόκα και την απώλεια της εργασίας του βρίσκεται Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ. Οι εξελίξεις αυτές, προκάλεσαν σοβαρές αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο εσωτερικό της Κυβέρνησης.Έτσι δρομολογήθηκε η αντικατάστασή τους. Ανακοινώθηκε ήδη χθες από τον Υφυπουργό Μ.Μπόλαρη, ότι ο Καθηγητής Δρ Νίκος Παπαδάκης θα είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος και ο Κων/νος Καμάκας ο νέος Πρόεδρος της ΕΥΑΘ. http://www.bolaris.gr/index.php?page=description&article_id=999 Ευθύνονται καί ποιοί γιά τις αλλάγές?Γιά ποιούς λόγους έγιναν οι αλλαγές?Θα αναλάβει κάποιος την πολιτική ευθύνη?Ίδωμεν.

9 σχόλια:

νικ είπε...

Eδώ δεν έχει γίνει ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το περίφημο "τα λεφτά υπάρχουν", και την κωμωδία των "ανοικτών διαδικασιών", θα γίνει για τα μικρής σημασίας;

Ανώνυμος είπε...

kala osa les kai symfono kai synipografo!!alla giati tetios RATSISMOS gia kapion poy spoydase roymania???gia to panepistimiako boyrdelo ths elladas ti les ?? sthn agglia an thes se stelno gia spoydes kai soy exasfalizo to ptyxio apo tora h tarifa gnosti!!!oso gia thn italia poy spoydase o adelfos moy as eine kala oi gay kathigites kai oi psolar......elines fitites !!!ta mona poy emeinan eiani galia ,germania kai ameriki!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Εδώ σπούδασε στο ΑΠΘ. Το μεταπτυχιακό έκανε στη Ρουμανία μετα την πτωση του υπαρκτού, σε μεγάλη ηλικία. Ακόμα χειρότερα δηλαδή.

citizen είπε...

@Ανώνυμος(1.00)Κανένας ρατσισμός καί πολύ περισσότερο καμμία Αξιολόγηση.Κάτι παρεξήγησες.

Ανώνυμος είπε...

Τέλικα ο Κουτούπης απέτυχε πριν ένα περίπου μήνα να εκλεγεί Λέκτορας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Ισως αυτός είναι ο λόγος που είχε την συμπάθεια του Παπακωσταντίνου , αυτός τουλάχιστον πρόλαβε και δεν εκτέθηκε.

citizen είπε...

@Ανώνυμος(5.38)Δηλαδή,δηλαδή? Γίνε πιό σαφής.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι σαφέστατο αυτό που έγραψα ο άνθρωπος δεν εκλέχθηκε Λέκτορας στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ.

νικ είπε...

"Ισως αυτός είναι ο λόγος που είχε την συμπάθεια του Παπακωσταντίνου , αυτός τουλάχιστον πρόλαβε και δεν εκτέθηκε."

Αυτό πάντως δεν είναι και τόσο σαφές...

Ανώνυμος είπε...

Σαφέστατο