“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Δεκεμβρίου 2009

Δύο νέοι Ειδικοί Γραμματείς


Με απόφαση του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, πληρώθηκαν οι θέσεις δύο ειδικών γραμματέων στο υπουργείο Οικονομικών.
Ειδικός γραμματέας δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών ορίστηκε ο Ιωάννης Κουσουλάκος, οικονομολόγος με διδακτορικό στα Οικονομικά. Είχε διατελέσει Ειδικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και Περιφερειακής Πολιτικής την περίοδο 1986-1989, και Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής την περίοδο 1993-2004.
Ειδικός Γραμματέας Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων ορίστηκε ο Ιωάννης Καπελέρης. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Φορολογικής Επιθεώρησης της ΠΟΕ ΔΟΥ ενώ ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές του 2004 και του 2007.Συνδικαλιστής με την ΠΑΣΚΕ προφανώς.

11 σχόλια:

Poletti είπε...

Δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε επιλέξει αρχικά αντί για τον κ.Κουσουλάκο, τον Κουτούπη!!
Όσο για τον επικεφαλή στο ΣΔΟΕ είναι δόκιμο να βάζεις εν ενεργεία εφοριακό?

citizen είπε...

Δυστυχώς έχεις δίκιο.

Poletti είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε ο Κουσουλάκος σύρθηκε στα δικαστήρια απο τη ΝΔ για την υπόθεση της ΔΕΚΑ που είχε κινήσει ο Έβερτ.
Αλλά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τον κατέταξε αναπληρωματικό του Κουτούπη..

July είπε...

Πολύ καλή η επιλογή Κουσουλάκου αλλά η ανακοίνωση της τοποθέτησης του Κουσουλάκου σήμερα τί σχέση έχει με την χθεσινή συνάντηση Πάγκαλου Παπαντωνίου; Αδελφές και παληκάρια γίναμε μαλιά κουβάρια!!!

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Τον κ.Κουσουλάκο ,ως Σημιτικό καί εκσυγχρονιστή δεν ήθελαν ουτε να τον βλέπουν.Τώρα που στρίμωξαν τα πράγματα καί μετά το κάζο μετον Κουτουπη,αναγκάστηκαν να προσφύγουν στον ικανό καί άξιο κ.Κουσουλάκο.

Κοραλία είπε...

Να γράψουμε 100 Φορές τη λέξη αξιοκρατία, που θα πάει θα την εμπεδόσουμε.

νικ είπε...

@Koραλία

Εγώ την έχω εμπεδώσει ήδη γιατί διαβάζω πολύ Πανάρετo...

pater είπε...

ελα ρε poletti
αν δεν βάλλουν εφοριακό πυ ξέρει την 'φάρα' τι θα βάλλουν δικηγορο????

Κοραλία είπε...

ξέρει τη φάρα και τα κατατόπια . Είπαμε θα έχουμε τουλάχιστον θέαμα.
Νικ μήπως ξέρεις που να βρω τα άπαντα του Πανάρετου, για να ξεχνιέμαι?

νικ είπε...

@Koραλία

Πανάρετoυ το ανάγνωσμα

Poletti είπε...

Pater άφες αυτοίς..