“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Νοεμβρίου 2011

Δεν είμαι μαριονέτα.

Ο κ. Παπαδήμος αρνείται να δεσμευθεί στον ορισμό της 19ης Φεβρουαρίου ως ημέρας εκλογών. Απαιτεί χρονική ευχέρεια, όπως και ελευθερία ανάληψης πρωτοβουλών που δεν επιδέχονται την έγκριση των κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαρά. Με άλλα λόγια αρνείται το ρόλο της μαριονέτας.
Αναζητά επίσης την συμμετοχή στην κυβέρνηση πολιτικών σαν τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο. Ο τέως υπουργός του Πασοκ, δεν έχει εκφρασθεί. Προφανώς εαν το επιθυμεί θα συμμετάσχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, παρά την ενόχληση του κ. Παπανδρέου κυρίως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: