“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Νοεμβρίου 2011

Η πρώτη αθλιότητα....

Δεν θα αργήσει ο χρόνος της ανακοίνωσης του ονόματος του νέου πρωθυπουργού και των μελών της νέας κυβέρνησης. Το έργο που έχει μπροστά του το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι δύσκολο, τα προβλήματα σχεδόν ανυπέρβλητα και παρά τα λόγια η υποστήριξη  απο το Πασοκ και τη Ν.Δ. μικρή. Οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς δεν έχουν παραιτηθεί των προσωπικών τους στοχεύσεων. Θα αναζητούν πάντα τη δικαίωση τους ακόμα και εις βάρος της χώρας. Η πρώτη αθλιότητα διεπράχθη απο τον πρόεδρο της Ν.Δ..Ένα κατάπτυστο κείμενο-non paper-διανεμήθηκε(εδω) στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, στα γραφόμενα του οποίου αποτυπώνεται ένας απύθμενα βλακώδης βερμπαλισμός και μια εντυπωσιακή απουσία ελαχίστης πολιτικής υπευθυνότητας. Ο κ. Σαμαράς υπονομεύει την κυβέρνηση συνεργασίας ολίγον πρίν την οριστική διαμόρφωσή της.
Ο κ. Παπανδρέου πιό έμπειρος στην διαχείριση μηχανισμών, τους έχει αναθέσει την έκδοση κειμένων υποστήριξης(εδω) τόσο προς το πρόσωπο του, όσο και προς την πολιτική του.
Αν συνεχίσουν με αυτό τον τρόπο και δυστυχώς είμαστε βέβαιοι γι αυτό, θα δικαιωθούν όλοι όσοι υποστήριζαν την προκήρυξη , εδώ και τώρα, εθνικών εκλογών.
Τώρα το αίτημα είναι κοινό και όλους τους Έλληνες. Η πατρίδα δεν χρειάζεται πρίγκιπες, χρειάζεται πολιτικούς με εθνική και κοινωνική συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: